17. februar 2020
Nu får du mere digitalt indhold fra DFKF
Vi har indset, at for at kunne give dig det bedste, mest relevante og spændende indhold fremover, er vi nødt til at foretage nogle ændringer.

Af: Anders Witzel

Vi har truffet et valg.

Fordi vi vil give dig bedre indhold og bedre mulighed for en nem, direkte dialog med os.

Det betyder, at vi ‘opruster’ på den digitale front.

Vi kommer til at kommunikere meget mere end før, direkte til jer, på digitale medier.

I praksis betyder det, at vi producerer artikler, nyheder, videoer, interviews, foto og tekster til jer, som gør det muligt for os at have tættere kontakt til hinanden, gode dialoger og spændende debatter om de fag, vi brænder for - og om de rettigheder og vilkår, som vi hver dag slås for at forbedre for jer.

Derfor har vi besluttet at stoppe produktionen af medlemsbladet Spejlet og i stedet sætte ind på at lave spændende og lækkert indhold, som kan fungere digitalt.

Hvis du er medlem af DFKF, vil du modtage det nye indhold i nyhedsbrevet, som sendes ud cirka én gang om måneden, på hjemmesiden og på vores Facebookside, som vi vil opfordre dig til at synes godt om, hvis ikke du allerede følger os derinde.

Find vores Facebookside her og tryk på ‘synes godt om’ ►

Det er altid svært at sige farvel til et flot og historisk magasin som Spejlet. Og vi har gjort os mange og lange overvejelser, om det nu var den rigtige beslutning. Der er for og imod at beholde magasinet - og der er for og imod at ‘gå digitalt’.

Og vi er kommet frem til, at vi bedst kan servicere, oplyse, tilbyde dialog med jer og i det hele taget give jer lækkert og spændende indhold ved at gøre det digitalt i stedet for i et trykt magasin.

Processen med at skabe det nye, digitale indhold er allerede i gang. Vi holdt det første redaktionsmøde forleden, og vi glæder os til at præsentere den nye retning for jer i de kommende nyhedsbreve og på Facebook.

Vi har taget et valg og giver dig fremover mere digitalt indhold.